Calculation-Of-Drug-Dosages-11th-Edition-
bb
Ogden-Test-Bank-All-Chapters-Complete-
Guide-Q-En-A
Med C File:
b b b
,Chapter01:Fractions
b b
Ogden& Fluharty: Calculation ofDrug Dosages, 11th Edition
b b b b b b b b
COMPLETION
Perform the indicated calculations, and reduce fractions to the lowest terms. b b b b b b b b b b
1. 3/10 + 3/5 + b b b b
ANS: 9/10 b
2. 1 5/6 + 3 1/3 +
b b b b b b
ANS: 5 1/6 b b
3. 11/12 – 1/2 = b b b b
ANS: 5/12 b
4. 6 1/2 – 1 3/4 =
b b b b b b
ANS: 4 3/4 b b
5. 1/3 ×3/4 =
b b b b
ANS: 1/4 b
6. 2 1/2 ×2 1/3 =
b b b b b b
ANS: 8 1/6 b b
7. 5 1/2 ×1 1/6 =
b b b b b b
ANS: 6 5/12 b b
8. 5/6 ÷ 1/2 =
b b b b
ANS: 1 3/7 b b
9. 4 3/10 ÷ 1 3/4 =
b b b b b b
ANS: 2 16/35 b b
10. 3 1/2 ÷ 1 1/3 =
b b b b b b
ANS: 2 5/8 b b
,Chapter02:Decimals
b b
Ogden& Fluharty: Calculation ofDrug Dosages, 10thEdition
b b b b b b b b
COMPLETION
Perform the indicated calculations. b b b
1. 2.67 + 5.1 + 1.3 + 0.9 =
b b b b b b b b
ANS: 9.97 b
2. 1.1 + 50.6 + 30.9 + 6.75 =
b b b b b b b b
ANS: 89.35 b
3. 16.75 - 4.6 = b b b b
ANS: 12.15 b
4. 120.005 - 95.88 = b b b b
ANS: 24.125 b
5. 5.32 × 67.9 = b b b b
ANS: 361.228 b
6. 44.7 × 17.13 ×60 =
b b b b b b
ANS: 45,942.66 b
7. 0.662 × 1000 = b b b b
ANS: 662 b
8. 17.5 × 10 = b b b b
ANS: 175 b
9. 4.4 ÷ 0.5 =
b b b b
ANS: 8.8 b
10. 110.5 ÷ 7.52 = b b b b
, Calculation Of Drug Dosages 11th Edition Ogden Test Bank All Chapters ANS:
b b b b b b b b b b b
b 14.6941489
11. 258.7 ÷ 100 =
b b b b
ANS: 2.587 b
12. 354.6 ÷ 1000 =
b b b b
ANS: 0.3546 b