ANSWERS
1.An officer can receive a request from an inmate for sick call by
.
Answer b. verbal and written requests
2.Commissary expenditure records should be updated and balanced
.
Answer b. daily
3.Schizophrenia consists of a group of psychotic disorders characterized
by changes in .
Answer d. perception
4.Reasonable suspicion for searches can be based upon .
Answer b. criminal history, behavior history, and contact with the
public
5.The status of inmates placed in administrative segregation shall be
re- viewed and documented every .
Answer c. 30 days
6.A low-risk suicidal inmate should be observed at an interval .-
1/
6
, Answer a. no longer than once every 15 minutes
7.All of the following are factors which make suicide more likely in a jail
setting, except the person .
Answer c. is intoxicated or going through withdrawals
8.Accountability, one of the five principles of public service, stands for
which of the following?
Answer c. Government is to be conducted openly, efficiently, and honor-
able
9.What should you do for an "escape in progress?"
a. Notify supervisor
b.Contact dispatch
c. Provide description of inmate
d. a and c Incorrect
e. All of the above*************
10.When transporting inmates from other agencies, what is a different step
in the procedure?
Answer b. Use precautions
2/
6