Vakken VU jaar 1 Rechtsgeleerdheid - $26.42   Add to cart

Bundle

Vakken VU jaar 1 Rechtsgeleerdheid

Deze bundel bevat samenvattingen van alle vakken van het eerste jaar aan de VU.

9 items

Samenvatting Inleiding verbintenissenrecht

(1)
$6.12

6x sold

Dit is een samenvatting van het vak Inleiding verbintenissenrecht. De samenvatting bevat alle belangrijke stof voor het tentamen (naast het boek), week 1 t/m 7.

View example

Samenvatting Beginselen Europees recht

(1)
$6.12

3x sold

Dit is een samenvatting van het vak 'Beginselen Europees recht', gegeven aan de Vrije Universiteit Amsterdam. De samenvatting bevat de belangrijkste stof van week 1 t/m week 7 (met korte essentie van arresten). Het is een goede aanvulling om te leren voor het tentamen.

View example

Samenvatting Beginselen Bestuursrecht

(0)
$6.12

Dit is een samenvatting van het vak Beginselen Bestuursrecht. Alle belangrijke onderwerpen van week 1 t/m 7 zijn hierin verwerkt (met artikelen). Een goede basis om te leren voor het tentamen.

View example

Samenvatting Encyclopedie der Rechtswetenschap I

(0)
$6.12

6x sold

Dit is een uitgebreide samenvatting van het vak Encyclopedie der Rechtswetenschap I. De belangrijke visies van filosofen zijn erin verwerkt en de essentie van de teksten (uit syllabus) is erin verwerkt. Hiermee krijg je een overzicht per filosoof en dat legt al de basis voor het tentamen.

View example

Samenvatting Personen- en Familierecht

(0)
$5.89

1x sold

Dit is een samenvatting voor het vak 'Personen- en Familierecht', gegeven op de VU in jaar 1. De samenvatting helpt goed met het leren (naast het boek zelf!!) voor het tentamen. De belangrijkste begrippen zijn erin verwerkt en artikelen worden toegelicht. De samenvatting bevat de stof van alle weke...

View example

Samenvatting Inleiding Goederenrecht

(0)
$6.12

3x sold

Dit is een beknopte samenvatting van het vak 'Inleiding goederenrecht' aan de VU. De samenvatting is handig om te gebruiken, naast het boek zelf (!!), voor je tentamen. Verder bevat deze samenvatting de belangrijkste stof van week 1 t/m 3. Ik heb hier zelf een 8 mee gehaald.

View example

Samenvatting Beginselen Strafrecht

(1)
$6.17

3x sold

Dit is een samenvatting voor het vak 'Beginselen Strafrecht'. Alle belangrijke begrippen worden uitgelegd en de voorwaarden voor casusvragen worden er ook in vermeld. Dit is, naast het boek zelf (!!), een goede basis om te leren voor het tentamen. De samenvatting bevat de stof van week 1 t/m week 7 ...

View example

Samenvatting Beginselen Staatsrecht

(2)
$6.74

15x sold

Dit is een samenvatting van belangrijke begrippen en onderwerpen van het vak 'Beginselen Staatsrecht'. De samenvatting helpt je, naast het boek zelf (!!), om je goed voor te kunnen bereiden op het tentamen. Zelf heb ik voor dit tentamen een 8,5 gehaald.

View example

Samenvatting 'Inleiding in de rechtswetenschap'

(0)
$6.12

4x sold

Dit is een samenvatting van het boek 'Over recht gesproken'. Het bevat belangrijke punten voor het tentamen en daarom kun je je met deze samenvatting ( het boek zelf) goed voorbereiden op het tentamen.

View example
Annick25

The best study guides

Avoid resits and achieve higher grades with the best study guides, textbook notes, and class notes written by your fellow students.

Avoid resits

With the study guides and notes written by fellow students, you are guaranteed to be properly prepared for your exams. Over 350,000 specific notes are at your disposal. Your fellow students know exactly where the pitfalls lie and what the key elements will be to your success in that module. With their assistance, you can become well prepared and can avoid having to retake exams.

Get better grades

Thanks to the study guides written by fellow students specifically for your courses, you will never miss a trick when it comes to your exams. No generic book summaries, but the specific content you need to ace your exams.

Earn while you study

Have you written lots of study guides or notes? Earn hundreds of dollars each month by selling your written material to your fellow students. Last year students earned over $500,000 from selling their work to other students.

$51.11   $ 26.42
  • (0)
  Add