Meestgestelde vragen

 • Met welke betaalmethoden kan ik oefenexamens kopen?
  Je kunt snel, veilig en gemakkelijk met: iDEAL, Paypal of Creditcard betalen.
 • Hoe lang kan ik een pakket gebruiken?
  Een pakket kan per Wft module aangeschaft worden en is 2 maanden na aanschaf geldig. In dit pakket zitten twee uitgebreide oefenexamens om te oefenen en je voor te bereiden op het echte examen.
 • Waarom zou ik het Wft oefenexamen Basis kopen?
  Ruim 30% van de examenkandidaten zakken voor het Wft basis examen (cijfers van CDFD uit 2021). Het is geen makkelijk examen. Door oefenexamens te maken leer je omgaan met de vraagstelling en het presteren onder tijdsdruk. Zo heb je slechts 120 minuten om 42 complexe vragen te beantwoorden. Al onze oefenexamens zijn representatief voor het echte examen (42 vragen, waaronder 20 kennis en begrip, 2 professioneel gedrag en 20 vaardigheden en competenties).
 • Werkt dit programma wel op mijn computer, tablet of mobiel?
  Onze oefenexamens zijn allemaal in je browser te maken, wat betekent dat je geen speciale software of programma nodig hebt om te oefenen. Je kunt de examens op zowel je: computer, laptop, tablet en mobiel maken.
 • Wat gebeurt er nadat ik betaald heb?
  Nadat je betaald hebt krijg je een inlogcode waarmee je direct toegang krijgt tot je gekochte examen. De inlogcode wordt ook per mail naar je toegestuurd, zodat je hem nooit kwijt raakt.
 • Zijn jullie theorie-examens gelijk aan de examens van CDFD?
  Ja, onze Wft examens zijn volledig gebaseerd op de echte examens van CDFD. Het aantal te behalen punten hangt af van het type examen dat je maakt. Ditzelfde geldt voor de tijdsduur, houdt daar rekening mee wanneer je voorbereidt! Uiteraard komen de vragen niet één-op-één overeen met die van officieel examen aangezien deze vragen geheim zijn. Met onze oefenexamens kom je echter nooit voor een verrassing te staan.
 • Zijn de examens up-to-date met de nieuwe wet- en regelgeving vanaf 1 april 2022? 
  Ja, alle examens zijn representatief voor de echte Wft examens en worden continu up-to-date gehouden door onze partner Consis Academie.
 • Hoeveel fouten mag ik hebben om te slagen voor mijn Wft examen?
  Om het examen te halen moet je minimaal 68% van de vragen correct beantwoorden (dit geldt voor alle Wft examens).