Garantie de satisfaction à 100% Disponible immédiatement après paiement En ligne et en PDF Tu n'es lié à rien
logo-home
Alle verslagen leerjaar 1 Pabo €13,49   Ajouter au panier

Pack

Alle verslagen leerjaar 1 Pabo

Complete bundel met alle verslagen van het eerste leerjaar van de Pabo!! voor maar 13 euro heb jij 20 verslagen, los kom je uit op 70 euro. Wees slim en koop alles tegelijk. cijfers zijn allemaal 7,5 en hoger, behalve KO, maar dat komt omdat ik niks aan mijn eigenvaardigheid heb gedaan..

20 éléments

Onderzoek Leraar worden - periode 1.1 - eerstejaars Pabo studenten

(2)
€3,99

2x vendu

Compleet verslag! Alle namen zijn eruit gehaald, plus de informatie wat betreft de informatie van de praktijkschool. ZIE OOK MIJN BUNDELS!! - alle verslagen per periode voor maar 12,99!! - of voor het gehele schooljaar!!

Voir l'exemple

Levensbeschouwing op school - periode 1.1 - eerstejaars Pabo studenten

(1)
€3,99

2x vendu

Verslag: Levensbeschouwing op school. ZIE OOK MIJN BUNDELS!! - alle verslagen per periode voor maar 12,99!! - of voor het gehele schooljaar!!

Voir l'exemple

Taal Centraal Nederlands - periode 1.2 - eerstejaars Pabo studenten

(2)
€3,99

3x vendu

Volledig verslag. Beroepsproduct voor het van Nederlands eerste twee periodes Taal Centraal Nederlands belang van voorlezen en vertellen interactief taalonderwijs lesvoorbereidingsformulieren ZIE OOK MIJN BUNDELS!! - alle verslagen per periode voor maar 12,99!! - of voor het gehele schoolja...

Voir l'exemple

Instapportfolio SLB - periode 1.1 - eerstejaars Pabo studenten

(2)
€3,99

6x vendu

Instapportfolio voor de eerstejaars pabo studenten. Dit is een persoonlijk verslag. Sommige dingen kunt u letterlijk overnemen, andere dingen weer niet. Namen heb ik eruit gelaten. volledig verslag, met een mooi cijfer afgerond. ZIE OOK MIJN BUNDELS!! - alle verslagen per periode voor maar 12,99!...

Voir l'exemple

Portfolio beroepsgeschikt 1A - periode 1.2 - eerstejaars Pabo studenten

(2)
€3,99

3x vendu

Portfolio beroepsgeschikt 1A, van het vak SLB volledig verslag, alleen de namen en foto's zijn eruit gehaald. het verslag bevat ook een swot analyse en nog veel meer. ZIE OOK MIJN BUNDELS!! - alle verslagen per periode voor maar 12,99!! - of voor het gehele schooljaar!!

Voir l'exemple

Logopedie - periode 1.2 - eerstejaars Pabo studenten

(1)
€4,49

5x vendu

Verslag over het spreken en de theorie daarachter. Met de doelen die ik wilde behalen (of jij wilt behalen). ZIE OOK MIJN BUNDELS!! - alle verslagen per periode voor maar 12,99!! - of voor het gehele schooljaar!!

Voir l'exemple

Onderzoek pedagogisch handelen - periode 1.2 - eerstejaars Pabo studenten

(4)
€4,99

7x vendu

In dit onderzoek wordt kort de theorie beschreven van het pedagogisch handelen, een observatieschema en een interventie op een leerling. lees het verslag! ZIE OOK MIJN BUNDELS!! - alle verslagen per periode voor maar 12,99!! - of voor het gehele schooljaar!!

Voir l'exemple

Introductie Kunstzinnige Oriëntatie - periode 1.2 - eerstejaars Pabo studenten

(2)
€4,49

5x vendu

Volledig verslag van het product KO. namen en foto's zijn verwijderd. Met een mooi cijfer afgerond. ZIE OOK MIJN BUNDELS!! - alle verslagen per periode voor maar 12,99!! - of voor het gehele schooljaar!!

Voir l'exemple

Beroepsproduct wereldoriëntatie - periode 1.2 - eerstejaars Pabo studenten

(3)
€4,89

11x vendu

Compleet verslag met het cijfer 7,8! het verslag bevat de theorie van de vakdidactiek van de wereldoriëntatie vakken. Lesvoorbereidingsformulieren met feedback. werkbladen voor de leerlingen. super compleet namen en kijkwijzers zijn er wel uit gehaald. ZIE OOK MIJN BUNDELS!! - alle verslag...

Voir l'exemple

Beroepsproduct levensbeschouwing 1 - periode 1.3 - eerstejaars Pabo studenten

(2)
€3,99

3x vendu

Compleet verslag met lesvoorbereidingsformulieren. De theorie over de narratieve benadering van levensbeschouwing reflectieverslagen via de Korthagen methode. beschrijving van een viering. ZIE OOK MIJN BUNDELS!! - alle verslagen per periode voor maar 12,99!! - of voor het gehele schooljaar!!

Voir l'exemple

Taal Centraal Engels - periode 1.2 - eerstejaars Pabo studenten

(3)
€3,99

3x vendu

Ideaal handvat voor het maken van dit product. De lesvoorbereidingsformulieren zijn in het Engels geschreven omdat dit verplicht was. ZIE OOK MIJN BUNDELS!! - alle verslagen per periode voor maar 12,99!! - of voor het gehele schooljaar!!

Voir l'exemple

Onderzoek Rijke Leeromgeving - periode 1.3 - eerstejaars Pabo studenten

(4)
€3,99

2x vendu

Onderzoek Rijke Leeromgeving, voor periode 1.3. Compleet verslag. ZIE OOK MIJN BUNDELS!! - alle verslagen per periode voor maar 12,99!! - of voor het gehele schooljaar!!

Voir l'exemple

Verslag leerlijnen wereldoriëntatie - periode 1.3 - eerstejaars Pabo studenten

(3)
€3,99

7x vendu

Compleet verslag leerlijnen wereldoriëntatie Afgerond met een 9! Bevat ook alle lesvoorbereidingsformulieren inclusief reflectie Denk eraan; neem niet alles letterlijk over ivm plagiaat scan ;) ZIE OOK MIJN BUNDELS!! - alle verslagen per periode voor maar 12,99!! - of voor het gehele school...

Voir l'exemple

Portfolio beroepsgeschikt 1B - periode 1.4 - eerstejaars Pabo studenten

(1)
€3,99

1x vendu

Verslag beroepsgeschikt 1B, vervolg op het verslag beroepsgeschikt 1A. cijfer: 8 Niet alles letterlijk overnemen vanwege de plagiaatscan. ZIE OOK MIJN BUNDELS!! - alle verslagen per periode voor maar 12,99!! - of voor het gehele schooljaar!!

Voir l'exemple

Onderzoek ontdekkend en onderzoekend leren - periode 1.4 - eerstejaars Pabo studenten

(1)
€3,99

7x vendu

Een 10 voor dit verslag!! Compleet verslag onderzoekend en ontdekkend leren. Duidelijk theoretisch kader etc. Niet alles letterlijke overnemen ivm de plagiaatscan. ZIE OOK MIJN BUNDELS!! - alle verslagen per periode voor maar 12,99!! - of voor het gehele schooljaar!!

Voir l'exemple

Portfolio rekenen/wiskunde 1 - periode 1.4 - eerstejaars Pabo studenten

(1)
€3,99

6x vendu

Portfolio rekenen/wiskunde 1 cijfer een 8. ZIE OOK MIJN BUNDELS!! - alle verslagen per periode voor maar 12,99!! - of voor het gehele schooljaar!!

Voir l'exemple

Bewegingsonderwijs - periode 1.2/1.4 - eerstejaars Pabo studenten

(3)
€3,99

8x vendu

Compleet verslag van het vak bewegingsonderwijs. Alle lesvoorbereidingsformulieren zijn compleet aanwezig. Zelf toevoegen zijn de kijkwijzer. Met een mooi cijfer afgerond. Succes! ZIE OOK MIJN BUNDELS!! - alle verslagen per periode voor maar 12,99!! - of voor het gehele schooljaar!!

Voir l'exemple

Rijke Taal Engels - periode 1.4 - eerstejaars Pabo studenten

(1)
€3,49

Verslag Rijke Taal Engels. Deels geschreven in het Engels (verplicht onderdeel bij ons). Bevat verschillende lesvoorbereidingsformulieren en een stukje theorie. ZIE OOK MIJN BUNDELS!! - alle verslagen per periode voor maar 12,99!! - of voor het gehele schooljaar!!

Voir l'exemple

Portfolio Kunstzinnige Oriëntatie - periode 1.4 - eerstejaars Pabo studenten

(1)
€3,99

5x vendu

Portfolio Kunstzinnige oriëntatie. Voor het verslag een 4,5 omdat ik mijn eigenvaardigheden niet heb gedaan. Voor de rest was het een prima verslag. ZIE OOK MIJN BUNDELS!! - alle verslagen per periode voor maar 12,99!! - of voor het gehele schooljaar!!

Voir l'exemple

Rijke Taal Nederlands - periode 1.4 - eerstejaars Pabo studenten

(2)
€3,49

Compleet verslag. Verschillende prentenboeken aangehaald. ZIE OOK MIJN BUNDELS!! - alle verslagen per periode voor maar 12,99!! - of voor het gehele schooljaar!!

Voir l'exemple
Tout afficher
avatar-seller

Les avantages d'acheter des résumés chez Stuvia:

Qualité garantie par les avis des clients

Qualité garantie par les avis des clients

Les clients de Stuvia ont évalués plus de 700 000 résumés. C'est comme ça que vous savez que vous achetez les meilleurs documents.

L’achat facile et rapide

L’achat facile et rapide

Vous pouvez payer rapidement avec iDeal, carte de crédit ou Stuvia-crédit pour les résumés. Il n'y a pas d'adhésion nécessaire.

Focus sur l’essentiel

Focus sur l’essentiel

Vos camarades écrivent eux-mêmes les notes d’étude, c’est pourquoi les documents sont toujours fiables et à jour. Cela garantit que vous arrivez rapidement au coeur du matériel.

Foire aux questions

Qu'est-ce que j'obtiens en achetant ce document ?

Vous obtenez un PDF, disponible immédiatement après votre achat. Le document acheté est accessible à tout moment, n'importe où et indéfiniment via votre profil.

Garantie de remboursement : comment ça marche ?

Our satisfaction guarantee ensures that you always find a study document that suits you well. You fill out a form, and our customer service team takes care of the rest.

Auprès de qui est-ce que j'achète ce résumé ?

Stuvia est une place de marché. Alors, vous n'achetez donc pas ce document chez nous, mais auprès du vendeur melissavdb96. Stuvia facilite les paiements au vendeur.

Est-ce que j'aurai un abonnement?

Non, vous n'achetez ce résumé que pour €13,49. Vous n'êtes lié à rien après votre achat.

Peut-on faire confiance à Stuvia ?

4.6 étoiles sur Google & Trustpilot (+1000 avis)

96506 résumés ont été vendus ces 30 derniers jours

Fondée en 2010, la référence pour acheter des résumés depuis déjà 14 ans

Commencez à vendre!
€81,70 €13,49  13x  vendu
  • (0)
  Ajouter