NR 222 Unit 3 Exam 1 Practice - $14.49   Add to cart

Exam (elaborations)

NR 222 Unit 3 Exam 1 Practice

NR 222 Unit 3 Exam 1 Practice 1. Which nurse most likely kept records on sanitation techniques and the effects on health? a. Florence Nightingale b. Mary Nutting 
 c. Clara Barton d. Lillian Wald 
 2. The nurse prescribes strategies and alternatives to attain expected outcome. Which standard of nursing practice is the nurse following? a. Assessment 
 b. Diagnosis 
 c. Planning d. Implementation 3. An experienced medical-surgical nurse chooses to work in obstetrics. Which level of proficiency is the nurse upon initial transition to the obstetrical floor? a. Novice 
 b. Proficient 
 c. Competent d. Advanced beginner 
 4.A nurse assesses a patient’s fluid status and decides that the patient needs to drink more fluids. The nurse then encourages the patient to drink more fluids. Which concept is the nurse demonstrating? a. Licensure 
 b. Autonomy 
 c. Certification 
 d. Accountability 
 5. A nurse prepares the budget and policies for an intensive care unit. Which role is the nurse implementing? a. Educator b. Manager 
 c. Advocate 
 d. Caregiver 
 6. The nurse has been working in the clinical setting for several years as an advanced practice nurse. However, the nurse has a strong desire to pursue research and theory development. To fulfill this desire, which program should the nurse attend? PG 10 a. Doctor of Nursing Science degree (DNSc) 
 b. Doctor of Philosophy degree (PhD) 
 c. Doctor of Nursing Practice degree (DNP) 
 d. Doctor in the Science of Nursing degree (DSN) 
 7. A nurse attends a workshop on current nursing issues provided by the American Nurses Association. Which type of education did the nurse receive? PG 10 a. Graduate education 
 b. Inservice education 
 c. Continuing education 
 d. Registered nurse education 
 8. A nurse identifies gaps between local and best practices. Which Quality and Safety Education for Nurses (QSEN) competency is the nurse demonstrating? PG- 8 a. Safety b. Patient-centered care c. Quality improvement d. Teamwork and collaboration 9. A nurse has compassion fatigue. What is the nurse experiencing? a. Lateral violence and intrapersonal conflict 
 b. Burnout and secondary traumatic stress 
 c. Short-term grief and single stressor 
 d. Physical and mental exhaustion 
 10. A patient is scheduled for surgery. When getting ready to obtain the informed consent, the patient tells the nurse, “I have no idea what is going to happen. I couldn’t ask any questions.” The nurse does not allow the patient to sign the permit and notifies the health care provider of the situation. Which role is the nurse displaying? Pg- 3 a. Manager 
 b. Patient educator c. Patient advocate 
 d. Clinical nurse specialist 
 11. The patient requires routine gynecological services after giving birth to her son, and while seeing the nurse-midwife, the patient asks for a referral to a pediatrician for the newborn. Which action should the nurse-midwife take initially? PG- 4 a. Provide the referral as requested. b. Offer to provide the newborn care. 
 c. Refer the patient to the supervising provider. 
 d. Tell the patient that is not allowed to make referrals. 
 12. The nurse has a goal of becoming a certified registered nurse anesthetist (CRNA). Which activity is appropriate for a CRNA? Pg 4 a. Manages gynecological services such as PAP smears 
 b. Works under the guidance of an anesthesiologist 
 c. Obtains a PhD degree in anesthesiology 
 d. Coordinates acute medical conditions 
 13. A nurse teaches a group of nursing students about nurse practice acts. Which information is most important to include in the teaching session about nurse practice acts? a. Protects the nurse 
 b. Protects the public 
 c. Protects the provider 
 d. Protects the hospital 
 14. A bill has been submitted to the State House of Representatives that is designed to reduce the cost of health care by increasing the patient-to-nurse ratio from a maximum of 2:1 in intensive care units to 3:1. What should the nurse realize? PG- 9 a. Legislation is politics beyond the nurse’s control. 
 b. National programs have no bearing on state politics. 
 c. The individual nurse can influence legislative decisions. d. Focusing on nursing care provides the best patient benefit. 
 15. A nurse is using a guide that provides principles of right and wrong to provide care to patients. Which guide is the nurse using? PG-3 a. Code of ethics 
 b. Standards of practice 
 c. Standards of professional performance 
 d. Quality and safety education for nurses 
 16. A graduate of a baccalaureate degree program is ready to start working as an RN in the emergency department. Which action must the nurse take first? a. Obtain certification for an emergency nurse. 
 b. Pass the National Council Licensure Examination. 
 c. Take a course on genomics to provide competent emergency care. d. Complete the Hospital Consumer Assessment of Healthcare Providers Systems. 
 17. While providing care to a patient, the nurse is responsible, both professionally and legally. Which concept does this describe? PG-3 a. Autonomy 
 b. Accountability 
 c. Patient advocacy 
 d. Patient education 
 18. A nurse is teaching the staff about Benner’s levels of proficiency. In which order should the nurse place the levels from beginning level to ending level? PG-2 1. Expert
2. Novice
3. Proficient
4. Competent
5. Advanced beginner a. 2, 4, 5, 1, 3 
 b. 2, 5, 4, 3, 1 
 c. 4, 2, 5, 3, 1 
 d. 4, 5, 2, 1, 3 
 19. A nurse is preparing a teaching session about contemporary influences on nursing. Which examples should the nurse include? (Select all that apply.) PG-6 a. Human rights 
 b. Affordable Care Act 
 c. Demographic changes 
 d. Medically underserved e. Decreasing health care costs 
 20. After licensure, the nurse wants to stay current in knowledge and skills. Which programs are the most common ways nurses can do this? (Select all that apply.) PG-10 a. Master’s degree 
 b. Inservice education 
 c. Doctoral preparation 
 d. Continuing education 
 e. National Council Licensure Examination retakes 
 21. A nurse wants to become an advanced practice registered nurse. Which options should the nurse consider? (Select all that apply.) Pg-4 a. Patient advocate 
 b. Nurse administrator 
 c. Certified nurse-midwife 
 d. Clinical nurse specialist 
 e. Certified nurse practitioner 
 22. The nurse manager from the oncology unit has had two callouts; the orthopedic unit has had multiple discharges and probably will have to cancel one or two of its nurses. The orthopedic unit has agreed to “float” two of its nurses to the oncology unit if oncology can “float” a nursing assistant to the orthopedic unit to help with obtaining vital signs. Which concept does this situation
entail? (Select all that apply.) a. Autonomy 
 b. Informatics 
 c. Accountability 
 d. Political activism 
 e. Teamwork and collaboration 
 ANSWER KEY 1. A 2. C 3. A 4. B 5. B 6. B 7. C 8. C 9. B * 10. C 11. B 12. B 13. B 14. C 15. A 16. B 17. B 18. B 19. A, B, C, D 20. B, D 21. C, D, E 22. A, C, E

Preview 2 out of 7  pages

adampicker

The benefits of buying summaries with Stuvia:

Guaranteed quality through customer reviews

Guaranteed quality through customer reviews

Stuvia customers have reviewed more than 450,000 summaries. This how you know that you are buying the best documents.

Quick and easy check-out

Quick and easy check-out

You can quickly pay through credit card or Stuvia-credit for the summaries. There is no membership needed.

Focus on what matters

Focus on what matters

Your fellow students write the study notes themselves, which is why the documents are always reliable and up-to-date. This ensures you quickly get to the core!

$ 14.49
  • (0)
  Add to cart