HESI A2 ,V2 GRADED A (Latest 2020) - $15.49   Add to cart

Study guide

HESI A2 ,V2 GRADED A (Latest 2020)

HESI A2 ,V2 Grammar 1. My father and I looked at her/hers. 2. I am looking forward to ___ my birthday party next week. a. Going b. Go c. Have d. Having 3. Coffee experts feel that the ___ coffee blend is a dark blend. a. More greater b. Great c. Best d. More greatest 4. The nurse made a error with the medication, so the doctor made notes about it in the patients file. a. About it b. A c. With d. Made 5. Finishing ___ isn’t as important as answering correctly. a. Quick b. As quick c. So quickist d. Quickly 6. Which sentence is grammatically correct? a. A lot of people enjoy baseball movies. b. The patient said he took alot of pills yesterday. c. Alotts of time drivers go too fast. 7. Which sentence is grammatically incorrect? a. Everyone enjoys ripping the wrapping paper off their holiday gifts. b. The racer ran swiftly down the track. c. The red fox jumped quickly over the sleeping dog. d. She lit scented candles so the air will smell sweetly. 8. Which sentence is grammatically correct? a. It is important to too spell correctly. b. I have two go to the gym. c. We have too kinds of desserts. d. It is too heavy for me to lift. 9. Which word is not used correctly in the sentence? They’re going to the mall to pick up there uniforms for their coach. a. Their b. Going c. They’re d. There 10. After throwing their sleeping bags into the backseat of their car, they ___ more than 400 miles to reach their destination. a. Driving b. Having driven c. Drove d. Had drove 11. Place the four words in alphabetical order. a. Assemble, assembled, assembling, assembly b. Assembly, assemble, assembled, assembling c. Assemble, assembly, assembling, assembled d. Assemble, assembly, assembled, assembling 12. The shopper was angry when he realized he ___ it cheaper at the other store. a. Get b. Could have got c. Could have gotten d. Might have get 13. Which sentence is not grammatically correct? a. Because he did not examine the patient, the healthcare provider prescribed her with the wrong medication. b. The nurse decided to bathe the client, than trim his nails. c. The dietician, through negligence, made a mistake with the diet plan. d. Since the child was feeling ill, the nurse sent him home. 14. What is a salutation in this address? a. 1600 Pennsylvania Ave. b. 20003 (Area code) c. Ryan d. Mr. 15. I ___ the package on the table. a. Layed b. Drop c. Laid d. Lay 16. Which sentence uses fast as an adverb? a. The cars on the overpass moved fast. b. The clock on the wall is 10 minutes fast. c. The batter could not hit the fast pitch d. The fast cars drove over the bridge 17. Most children must learn for ___ the importance of good manners. a. Themself b. Theirself c. Theirselves d. Themselves 18. Be careful not to ___ the bottle while you carry it to the table. a. Brak b. Break c. Brick d. Brake 19. She went to the party ___ her dislike for the host. a. Despite of b. Even though c. Although d. In spite of 20. Which word is not grammatically correctly? During the time he lived in New York, he worked as a writer, an editor, and a library. a. An b. Library c. As d. During 21. A sentence must always begin with a capital letter, but many people forget this rule. a. Must always b. Simple c. Forget d. Capital 22. Which sentence is grammatically correct? a. He did bad on the test. b. He felt bad about the broken window. c. He felt badly about being late. d. When the patient feels badly, give him an aspirin. 23. During the fight, I was hit on the ___. a. Head b. On head c. A head d. The head 24. Which sentence is grammatically correct? a. The results suggests the patient has a bacterial infection. b. Harmony are agreeable features of classical music. c. The student were excited to have passed the test. d. The bottle of tablets has an expired expiration date. 25. My sister gave the chocolate bar to my friend and ___. a. Myself b. Me c. Us d. We 26. Which of the sentences below are incomplete sentences? a. We sat out the next dance. b. While the band played. c. The band played a nice slow song. d. Everyone enjoyed the dance. 27. Which sentence is grammatically correct? a. It was me who lost. b. It was I who won. c. The winner was him d. The runner was her. 28. Which sentence is grammatically correct? a. She went to the room at the appointed time. b. I want ice cream to. c. The nurse gave me to shots. d. The patient was to cold. 29. The men and women of the graduating class ___ their caps in the air. a. Thorough b. Through c. Threw d. Throwing 30. Which sentence is grammatically correct? a. My parent’s advice me of all my major transactions. b. Elle advised me to go to the dance. c. We advice all new freshmen to take a public speaking class. d. I need some good advise on how to breakup with my girlfriend. 31. Use the verb correctly. a. A pitchfork and a halter was left on the concrete floor. b. There are a pig, sheep, and horse in the red trailer. c. Here is the cages for the 2 rabbits and 2 chickens. d. Sherri and her cousin were at the County fair this year. 32. Which sentence is grammatically correct? a. Him and I are the best drivers during the day time. b. Him and me drove 6 hours to our hometown. c. Me and him took put the dirty laundry in the trunk. d. He and I took turns driving every hour after dark. 33. Which sentence is the verb used correctly? a. I seen you standing in line at the Tilt-A-Whirl at the country fair. b. I sung the national anthem before the country fair moto-cross race. c. I ran toward the country fair arena with Nibbles the Rabbit. d. I wore a white shirt and dark jeans to show my goat at the country fair. 34. Which word is not correctly used in the sentence? Confidentiality be observed at all times, so the nurse should not discuss clients when the conversation can be overheard. a. Be observed b. By c. Can be d. Should not 35. Which sentence is grammatically correct? a. Sam behaved bad during Mr. Johnson’s lecture. b. Mona performed badly during dance class. c. The chem lab after 3rd period smells badly. d. Joe limped bad after his collision in gym class. 36. Which word is not correct? The student did not recognize which backpack was her’s. a. Backpack b. Student c. Her’s d. Recognize 37. Which sentence is grammatically correct? a. Sarah plays her new saxophone well. b. The dog catches the freebee good. c. The band did good during the half time show. d. The band that played before ours was well. 38. He tried to remember the names of all the people ___ were there that night. a. Whom b. That c. Which d. Whose 39. If I ___ you, I’d leave now. a. Were b. Is c. Be d. Was 40. “You can’t tell a book by it’s cover” is an old adage. a. A book b. An old c. It’s cover d. Can’t 41. Which word is not used correctly? It sure ain’t going to rain during the next playoff. a. Ain’t b. During c. Sure d. Playoff 42. Which sentence is not grammatically correct? a. Because I want to go to the movies later, I am going to due my homework. 43. Which sentence is grammatically correct? a. The nurse did not think the symptoms warranted an emergency room visit. b. The nurse did not think the symptoms should have an emergency room visit. c. The nurse did not think the symptoms guaranteed an emergency room visit. d. The nurse did not think the symptoms desired an emergency room visit. 44. The client’s hospital stay was prolonged, do to a superinfection. a. Do to b. Stay was c. Client’s d. Superinfection 45. You should always do the write thing. a. Do b. Always c. Write d. Should 46. “Their are 3 things to remember for the test: Vocabulary, Grammar, and Spelling.” a. For b. And c. Their/o. d. : 47. Which sentence is not grammatically correct? a. The teacher and the student knew that he was wrong. b. The door swung shut before the group existed the theater. c. Animals know instantly when an earthquake is about to begin. d. Everyone applauded when the actors came onto the stage. 48. What is the correct contraction for “They are”? a. Their b. They’re c. The’re d. No contraction used 49. Economics ___ my least favorite subject at school. a. Is b. Been c. Am d. Are 50. What is the correct contraction for “will not”? a. Won’t b. Willn’t c. Wouldn’t d. Will’nt 51. “He went form being skinny to a very strong man.” a. To a b. Very strong c. Being d. Went form 52. As we celebrated the start of the evening festivities, our glasses ___ and a toast was made by our host. a. Were risen b. Were rose c. Were raised d. Arose 53. When a person finds ___ in a stressful situation, it helps to breathe deeply. a. Themselves b. Itself c. Yourself d. Oneself 54. Everyone thought that was the ___ test of the whole course. a. Most easiest b. Easiest c. Easy d. Most easy 55. Which sentence uses etc. grammatically correct? a. The list included diseases such as flu, measles, etc.   Vocabulary 1. The patient made a ___ of arranging the food on his plate a. Formal b. Ritualistic c. Formalizing d. Ritual 2. After becoming invalid . . . a. Dejected b. Shamefully fearful c. Injured d. Symbiotic 3. What is another word for aegis? a. Relationship b. Respectability c. Ramifications d. Responsibility 4. Someone who is frustrated/annoyed is? a. Exacerbated b. Transient c. Lithe d. Terse 5. Another word for strict is? a. Stringent b. Daily c. Weekly d. Nominal 6. Another word for adhere is ___ ? a. Remain intact b. Loosen c. Hold fast d. Position next to 7. Another word for contemplating is? a. Impasse b. Impartial c. Pondering d. Emending 8. Which word means to think about something before making a decision? a. Imply b. Transgress c. Allay d. Ruminate 9. Another word for ubiquitous is? a. Widespread b. Last demand c. Uncertainty d. Finally reckoned 10. The lower surface of a structure is called ___? a. Inferior b. Transverse c. Dorsal d. Ventral 11. Another word for anticipate is ___? a. Predict b. Evaluate c. Compare d. Forestall 12. The word part placed before a word to change its meaning is a ___? a. Prefix b. Affix c. Suffix d. Vocab 13. The soft spots on the head of a newborn are called ___? a. Fistula b. Fontanel c. Follicle d. Fissure 14. Another word for assured is ___? a. Confirmed the truth of b. Sympathized with c. Denied the truth of d. Made known to 15. Another word for abstain is ___? a. Refrain b. Indulge c. Adhere d. Eliminate 16. A description of the word environment is ___? a. the major ideas of the quality of life. b. the assistance found outside the family. c. the elements inside and outside of a person. d. the positive and negative aspects of a home. 17. Another word for affect is? a. Reduce b. Contaminate c. Eliminate d. Influence 18. Another word for site is? a. Severity b. Location c. Fortunate d. Appearance 19. The correct spelling of alcohol. 20. What does the word bilateral mean? a. 2-sided b. Straight c. Symmetrical d. On one side 21. Which word describes what a cat, who is clearly scared of a Rottweiler, will do when the dog enters the room? a. Cower b. Engender c. Enhance d. Replicate 22. Another word for under observation is ____? a. Cognition b. Isolation c. Surveillance d. Assessment 23. What word describes a trip to Hawaii that a vacationer felt was too short? a. Ponderous b. Salacious c. Ephemeral d. Erudite 24. The plumber used a ___ tube to open up the curved pipe. a. Solid b. Rigid c. Flexible d. Perforated 25. Another word for precaution is __? a. Rule b. Routine procedure c. Preventive measure d. Habit 26. A note in the patients’ medical record states “Anticipatory grieving”, which patient situations below explains this type of grieving? a. A patient who has just given birth to twins following a long labor b. A patient who will have their left leg imputed below the knee tomorrow c. A patient experiencing pain during physical therapy session d. A patient who will be discharged tomorrow after two months of being hospitalized. 27. Another word for concave is? a. Sunburned b. Convex c. Puffed out d. Sunken 28. A child with a stuffy nose might find it hard to ___. a. Breathe b. Breathing c. Breath d. Breadth 29. The development of the disease was insidious. a. Momentous b. Sudden c. Innocuous d. Gradual 30. The bad smell made him ___. a. Gag b. Enjoy c. Remember d. Attach 31. The word staggered means ____. a. Fell b. Fumbled c. Stumbled d. Pirouetted 32. The new mother wanted to use ___ diapers rather than disposables. a. Close b. Clothing c. Cloth d. Clothes 33. They were pleased to find the new manager was easy to get along with. (describe the new manager) a. Affable b. Tortuous c. Apathetic d. Sacrosanct 34. Which word describes a person’s music collection who listens to a mixture of genres from punk rock to classic? a. Theoretical b. Relevant c. Mélange d. Cacophony 35. Another word for consistency is __? a. Appearance b. Volatility c. Thickness d. Color 36. The etiology of the flu epidemic of 1918 remains unknown to this day. a. Pathology b. Transmission c. Cause d. Mortality rate 37. Which sentence is correct? a. The physician wrote a prescription for the needed medicine. b. The physician wrote a recommendation for the needed medicine. c. The physician wrote a report for the needed medication. d. The physician wrote a subscription for the needed medication. 38. The patient’s distended veins were a cause for worry. a. Bleeding b. Enlarged c. Pressure d. Miniscule 39. The US ___ most of its silicone ships from Japan and China to stay competitive in the teach market. a. Deports b. Exports c. Reports d. Imports 40. The correct spelling for narcotic 41. If the sound of the bells could be heard in the entire community, then they could be heard ___. a. Thorough b. Thought c. Through d. Throughout 42. The rain will cease at the sundown. a. Decrease b. Begin c. Stop d. Increase 43. The doctor asked the nurse about the patient’s status. a. A place in society b. Ability to pay c. Whereabouts d. Physical condition 44. Another word for expedite is ___. a. Transfer b. Rush c. Cancel d. Hold 45. After treatment, his prognosis was excellent. a. Compliance b. Range of motion c. Expected outcome d. Conclusion 46. ____ should never be performed by a healthcare professional. a. Heimlich b. Euthanasia c. Assessment d. Palliative care 47. He has 3 discrete symptoms, causing the doctor to create an elaborative plan of care. a. individual b. common c. difficult d. separate 48. An inability to be lucid in the early morning means the person is unable to behave in which way? a. Coherent b. Speculative c. Furtive d. Animated 49. What must a homeowner do to a section of a fence that is falling apart? a. Buttress b. Degrade c. Hinder d. Flounder 50. Which verb is defined as to bring about; cause to happen; to accomplish; to make? a. Affect b. Accept c. Expect d. Effect 51. The doctor said he wanted to try other things before attempting an invasive procedure. a. Internal b. Painful c. Experimental d. Expensive 52. Labile also means ___. a. Extremely changing b. Suicidal c. Rapidly changing d. With a high fever 53. Which statement indicated that the nurse feels empathy for the patient? a. I am also new to this town, so I understand how lost he feels here. 54. To gather together means to ___? a. Semblance b. Assembly c. Appearance d. Assemble 55. What does the word ubiquitous means? a. Widespread b. Miniscule c. Invalid d. Unit   KEY 1. D 2. C 3. C 4. A 5. A 6. C 7. C 8. D 9. A 10. A 11. A 12. A 13. A 14. D 15. A 16. D 17. D 18. B 19. A 20. A 21. A 22. C 23. C 24. C 25. C 26. B 27. D 28. A 29. D 30. A 31. C 32. C 33. A 34. C 35. C 36. C 37. A 38. B 39. D 40. Narcotic 41. D 42. C 43. D 44. B 45. C 46. B 47. C 48. A 49. A 50. A 51. A 52. C 53. A 54. D 55. A   Reading List for V2 Isaac Asimov Laughter Jazz Homonyms Glass Changing time Mr. Roger’s Lightning strikes Health care’s number game Factory Electoral college Nurseries A bit about bicycles The Rainforest Isaac Asimov 1. Definition of “Prolific”. a. Highly productive b. Against war c. Literate d. Eccocentric 2. For what type of writing was Mr. Asimov most famous for? a. Juvenile fiction b. Mystery c. Popular science d. Science fiction 3. The Big three mentioned were ___, ___, and ___. a. Asimov, Heinlein, Clarke 4. How old was Asimov when he died? (this was a fill in the blank question) a. 72 years old Laughter 1. Which statement is presented in the passage? a. Native Americans rarely laugh. b. Native Americans humor is often overlooked. c. Western Americans neglect the needs of Native Americans. d. Native American humor is mostly satire. 2. What is implied by this paragraph? a. Native Americans really are as stern and serious as they white men make them out to be. b. Humor is the same all over the world. c. Native American humor deserves more attention. 3. The author seems to a. Take an impartial view on the issue. 4. The author’s reason for writing seem to have been to a. Persuade people to take a broader view on Native Americans. Jazz Jazz has been called "the art of expression set to music", and "America's great contribution to music". It has functioned as popular art and enjoyed periods of widespread public response, in the "jazz age" of the 1920s, in the "swing era" of the late 1930s and in the peak popularity of modern jazz in the late 1950s. The standard legend about Jazz is that it originated around the end of the 19th century in New Orleans and moved up the Mississippi River to Memphis, St. Louis, and finally to Chicago. It welded together the elements of Ragtime, marching band music, and the Blues. However, the influences of what led to those early sounds goes back to tribal African drumbeats and European musical structures. Buddy Bolden, a New Orleans barber and cornet player, is generally considered to have been the first real Jazz musician, around 1891. What made Jazz significantly different from the other earlier forms of music was the use of improvisation. Jazz displayed a break from traditional music where a composer wrote an entire piece of music on paper, leaving the musicians to break their backs playing exactly what was written on the score. In a Jazz piece, however, the song is simply a starting point, or sort of skeletal guide for the Jazz musicians to improvise around. Many of the early Jazz musicians were bad sight readers and some couldn't even read music at all. These early musicians couldn't make money very much and were stuck working menial jobs to make a living. The second wave of New Orleans Jazz musicians included such memorable players as Joe Oliver, Kid Ory, and Jelly Roll Morton. These men formed small bands and took the music of earlier musicians, improved its complexity, and gained greater success. This music is known as "hot Jazz" due to the enormously fast speeds and rhythmic drive. A young cornet player by the name of Louis Armstrong was discovered by Joe Oliver in New Orleans. He soon grew up to become one of the greatest and most successful musicians of all time, and later one of the biggest stars in the world. The impact of Armstrong and other talented early Jazz musicians changed the way we look at music. 1. Definition of confluence. a. Melding b. Influence c. Intersection d. Coming together 2. Where and when did jazz originate? a. Southern US. 20th century 3. How does the author regard Jazz? a. A real aficionado b. Unable to determine c. Doesn’t like it much d. Enjoys it occasionally 4. Derivation of the word “Jazz” a. West coast slang Homonyms 1. How does the article define homonyms? a. Words that sound alike but are spelled different ways with different meanings. 2. What inference can be drawn from the article? a. English is a difficult language to master. 3. Which statement is a fact rather an opinion? a. Homonyms make learning English more challenging. 4. What conclusion can be drawn from the article? a. In order to master English, the student must learn about homonyms. Glass 1. The definition of brittle is? a. Easily broken 2. What conclusion can be drawn by the information included in the article? a. New use for glass is constantly being discovered. 3. What statement is implied by the article? a. Glass is an essential part of our lives. 4. What statement is a fact stated in the article? a. Glass isn’t an element, but a combination of several elements. Changing time (persuade audience) 1. To what word or phrase does the word “They” in the 3rd paragraph mean? a. DST 2. Which statement is true based on the info in the article? a. Computers automatically change the time settings when DST is established. 3. Which statement most accurately reflects the author’s attitude about this subject? a. DST is an inconvenience & should end. Mr. Roger’s 1. According to the passage, Fred Rogers believed in ___. a. Uniqueness 2. Why did Fred Rogers design and develop a T.V. show for children? a. He wanted to help children deal with real world problems. 3. Author wrote passage because ____. a. He wanted to inform readers about Fred Rogers 4. Which statement is a fact and not an opinion? a. Mr. Rogers started a website for children in his retirement. Lightning Strike 1. The author seems to ____. a. Favor the use of lightning rods 2. The passage suggest lightning rods are used to what? a. Draw lightning away from buildings. 3. When taking cover from lightning, you should? a. Get into metal car, or lie flat 4. The reader can conclude that lightning? a. Consists of a main stroke and several smaller strokes. 5. The word penetrates means. a. To pierce Healthcare 1. The passage implies that a. Insurance companies are getting rich. 2. According to the passage, why are more and more people using the emergency room for minor illness? a. They cannot afford the co-payments or deductible required by insurance. 3. Which statement is an opinion? a. If we don’t change the way health care game is played, we’re all going to lose. 4. Why insurance companies continue to raise insurance rates? a. Hospitals are passing down the costs of taking care of people without insurance. 5. What does premium means? a. An amount to be paid for an insurance policy. Factory 1. The paragraph states that both labor and management ____. a. Can benefit from a well-designed factory. 2. The paragraph suggests the purpose of a factory layout is for ____. a. Safety and profit. Electoral college The Electoral College has nothing to do with college and contains no students. The Electoral College consists of votes that each state acquires based on the number of representatives it has in Congress. Each state has two electoral votes because each state has two senators. The remaining electoral votes are determined by the number of Congressmen, the number of which is based on the population of the state established by the Census taken each decade. During the presidential election, most states cast all their electoral votes for the candidate who wins the popular vote in that state. It's all very confusing, but the founding fathers know what they were doing. By having and using the Electoral College candidates' campaign in every state, but just because they win the popular vote across the country doesn't mean they will always win the election. Case in point, in election 2000, Al Gore won the popular vote across the country, but George W. Bush won more electoral votes. Therefore, he became our 43rd president. 1. Which statement is a fact? a. Each state casts their electoral votes during the Presidential election. 2. What does cast mean? a. To give one’s vote 3. The author intends the ready to ___? a. Have an understanding of the electoral college. Nurseries 1. Nurseries are ______. a. Special types of farms. 2. Panel means ______. a. A strip of board or other material that forms a section of a wall or door. 3. Why do they need a special permit? a. Too many nurseries mean that there are not enough buyers for the plants that need to be sold. 4. Which is a fact? a. Greenhouses create tropical conditions at nurseries. 5. The author implied that _____? a. Nurseries are helpful for farmers. A bit about bicycles Today, bicycles are so common that it's hard to believe they haven't always been around. But two hundred years ago, bicycles didn't even exist, and the first bicycle, invented in Germany in 1818, was nothing like our bicycles today. It was made of wood and didn't even have pedals. Since then, however, numerous innovations and improvements in design have made the bicycle one of the most popular means of recreation and transportation around the world. In 1839, Kirkpatrick Macmillan, a Scottish blacksmith, dramatically improved upon the original bicycle design. Macmillan's machine had tires with iron rims to keep them from getting worn down. He also used foot-operated cranks like pedals, so his bicycle could be ridden at a quick pace. It didn't look much like a modern bicycle, though, because its back wheel was substantially larger than its front wheel. In 1861, the French Michaux brothers took the evolution of the bicycle a step further by inventing an improved crank mechanism. Ten years later, James Starley, an English inventor, revolutionized bicycle design. He made the front wheel many times larger than the back wheel, put a gear on the pedals to make the bicycle more efficient, and lightened the wheels by using wire spokes. Although this bicycle was much lighter and less tiring to ride, it was still clumsy, extremely top heavy, and ridden mostly for entertainment. It wasn't until 1874 that the first truly modern bicycle appeared on the scene. (14) Invented by another Englishman, H.J. Lawson, the "safety bicycle" would look familiar to today's cyclists. This bicycle had equal-sized wheels, which made it less prone to toppling over. Lawson also attached a chain to the pedals to drive the rear wheel. With these improvements, the bicycle became extremely popular and useful for transportation. Today they are built, used, and enjoyed all over the world. 1. About how long did it take for bicycles to look and feel like they do today? a. 53 centuries or 5300 years. 2. The author intended the reader to what? a. Understand a bit about the history of bicycles 3. Taste means? a. Perceiving a sensation on the tongue b. A sensation in the tongue c. A liking d. Ability to enjoy what is beautiful and harmonious 4. What has been added to the basic design of the bicycle? a. Gears and hand operated breaks 5. After reading this article the reader learned that ____? a. Bicycling is gaining in popularity all over the world. The Rainforest 1. The definition of “habitat” is? a. A natural environment where species live and grow normally.   MATH 1. ___ L = 5000 ML 2. Convert 8.08 to a fraction and reduce. 3. 3:100::X:60 4. Convert 0.07 to a ratio. 5. Convert 4/5 to a decimal. 6. There is 7 girls and each girl have 7 cats, how many legs are in the group? 210 7. Convert 11am to military time 8. Divide: 5 ½ and 2 ½ 9. Add: 12/3 and 4/7 10. Multiply: 3 2/11 x 2 1/5 11. A man is 6’4 tall and weighs 226 lbs. if the max weight for a person at this height is 204lbs, what % overweight is he? 12. A cake provides 24 servings. How many cakes do you need for a class of 70 and staff of 3? 13. 5/12 x 4/9 = 14. 0.6:X::0.3:2 15. 200:2::20:X 16. A mailman delivers mail to 675 households. Yesterday he delivered a total of 5400 pieces of mail on his route. What was the average number of pieces he delivered to each household? Round to whole number please show me the steps 17. 125:5::75:X 18. ___ ml = 3L 19. What is the expression of the product of X and 24? 20. 45% to a decimal 21. ___ cups = 3 pints 22. $202.48:8 hours::X:12 hours 23. 2 kg = _____ g 24. X pints:80 ::1 pint:6 fl. oz 25. 39/54 6/13 26. A person Drove from 8am Tuesday to 5pm Wednesday. Total drive 3 9 6 miles. He has lunch for 3 0 mins on Tuesday and sleep overnight from 7pm Tuesday and go back to drive at 5am Wednesday. On Wednesday he had 30 min for lunch. What is the average speed that he drives? 18 mph 27. 45:X::35:105 28. 4/3 divide by 0.05 29. Which of the below is the largest expression? a. 1:2 b. 1:222 c. 1:22 d. 1:20 30. 1/4 is ____ 2/24 a. Less than b. Greater than c. Equal to 31. 5 ¼ 7 1/3 32. 1 ½ divide by 2/1 33. How many ounces are in 1 ½ cups? 34. A person wants to change cash into quarters. How many quarters will you get back if you change a $25.00 bill? 35. 0.26  fractions 36. A man wants to get the best deal on gasoline. He travels out of his way to buy a gallon of gas for $2.14 but he had travel farther for that gas or he could travel a shorter distance for a gas price of $2.26. if he put 15.7 gallons of gas what is the difference in both gas prices? 37. Which is the largest amount? a. 95% b. 16.25% c. 73.9% d. 1.25% 38. 450:15::225:X 39. 4/9 x 4/5 40. 0.3:2::15:X 41. A salesman needs to sell 63 items to make a monthly goal. There are 18 selling days left in the month. What is the average number of profits he needs to sell daily to reach this goal? 42. Convert 5am to military time 43. 3.7 – 1.6 = 44. 2.5 gallons = ____ Fl oz 45. Convert 0.75 to a ratio 46. Convert 0.16 to a fraction 47. X=4 Y=6 (X (4) 3(Y)-3(2(X)-Y 2) 48. 15/3 X/5 49. If the quotient of X and 12 is 4, what is the divisor? 50. If five books cost $300 how much does 15 books cost? 51. 2/1 x 5/8 52. 5/8 ½ 53. A person builds 2.5 cars in a day. How many cars can the person build in 16.5 days? 54. A patient receives a 15% discount for a visit to the healthcare provider. The total charger for the service is $532.00. how much will the patient pay in full today?   Key 1. 5L 2. 8 2/25 3. 1.8 4. 7:100 5. 0.80 6. 210 7. 1100 8. 2 1/5 9. 32/7 10. 7 11. 10% 12. 4 13. 5/27 14. 4 15. 0.2 16. 8 17. 3 18. 3,000 19. X x 24 20. 0.45 21. 6 cups 22. $303.72 23. 2,000g 24. 13.33 25. 1 43/234 26. 18 mph 27. 135 28. 26.66 29. 1:222 30. 1/4 is greater than 2/24 31. 12 7/12 32. ¾ = 1.33 33. 12 ounces 34. 100 quarters 35. 13/50 36. $1.89 37. 95% 38. 7.5 39. 16/45 40. 100 41. 3.5 42. 0500 43. 2.1 44. 320 Fl oz 45. 3:4 46. 4/25 47. 22 48. 25 49. 3 50. $900 51. 1 ¼ 52. 1 1/8 53. 41.25 54. $452.20

Preview 4 out of 29  pages

johnbosco

The benefits of buying summaries with Stuvia:

Guaranteed quality through customer reviews

Guaranteed quality through customer reviews

Stuvia customers have reviewed more than 450,000 summaries. This how you know that you are buying the best documents.

Quick and easy check-out

Quick and easy check-out

You can quickly pay through credit card or Stuvia-credit for the summaries. There is no membership needed.

Focus on what matters

Focus on what matters

Your fellow students write the study notes themselves, which is why the documents are always reliable and up-to-date. This ensures you quickly get to the core!

$ 15.49
  • (0)
  Add to cart