Stewart - Calculus ET 8e Chapter 7. All Answers - $10.49   Add to cart

Exam (elaborations)

Stewart - Calculus ET 8e Chapter 7. All Answers

Stewart - Calculus ET 8e Chapter 7 Form A © 2016 Cengage Learning. All Rights Reserved. May not be scanned, copied or duplicated, or posted to a publicly accessible website, in whole or in part. 1. Evaluate the integral. 2. Evaluate the integral. 3. Evaluate the following integral. 4. Evaluate the integral to six decimal places. 5. Evaluate the integral. 6. Make a substitution to express the integrand as a rational function and then evaluate the integral. Round the answer to four decimal places. 7. Use the Table of Integrals to evaluate the integral to three decimal places.Stewart - Calculus ET 8e Chapter 7 Form A © 2016 Cengage Learning. All Rights Reserved. May not be scanned, copied or duplicated, or posted to a publicly accessible website, in whole or in part. 8. Use the Table of Integrals to evaluate the integral. 9. Use the Trapezoidal Rule to approximate for . Round the result to four decimal places. 10. Determine whether the integral converges or diverges. If it converges, find its value. 11. Find the integral. 12. Evaluate the integral using an appropriate trigonometric substitution. 13. Find the integral. 14. The region under the graph of on the interval [1, 2] is revolved about the x-axis. Find the volume of the resulting solid. 15. Evaluate the integral.Stewart - Calculus ET 8e Chapter 7 Form A © 2016 Cengage Learning. All Rights Reserved. May not be scanned, copied or duplicated, or posted to a publicly accessible website, in whole or in part. 16. Use (a) the Trapezoidal Rule and (b) Simpson’s Rule to approximate the integral to four decimal places. Compare your results with the exact value. 17. Eight milligrams of a dye are injected into a vein leading the an individual’s heart. The concentration of dye in the aorta (in milligrams per liter) measured at 2-sec intervals is shown in the accompanying table. Use Simpson’s Rule with and the formula to estimate the person’s cardiac output, where D is the quantity of dye injected in milligrams, is the concentration of the dye in the aorta, and R is measured in liters per minute. Round to one decimal place. t 0 2 4 6 8 10 12 14 16 18 20 22 24 C(t) 0 0 2.6 6.3 9.7 7.5 4.5 3.5 2.2 0.6 0.3 0.1 0 18. Find a bound on the error in approximating the integral using (a) the Trapezoidal Rule and (b) Simpson’s Rule with subintervals. 19. A body moves along a coordinate line in such a way that its velocity at any time t, where , is given by . Find its position function if it is initially located at the origin. 20. Determine whether the improper integral converges or diverges, and if it converges, find its value.Stewart - Calculus ET 8e Chapter 7 Form A © 2016 Cengage Learning. All Rights Reserved. May not be scanned, copied or duplicated, or posted to a publicly accessible website, in whole or in part. Answer Key 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. divergent 11. 12. 13. 14. 15. 16. a. 5.6884 b. 6.0137 Exact value: 6 17. 6.5 liters per minute 18. a. 3.84, b. 0.98 19. 72 20.Stewart – Calculus ET 8e Chapter 7 Form B © 2016 Cengage Learning. All Rights Reserved. May not be scanned, copied or duplicated, or posted to a publicly accessible website, in whole or in part. 1. Evaluate the integral. 2. Evaluate the integral. 3. Evaluate the integral. 4. Evaluate the integral. 5. Find the area bounded by the curves and between and . 6. Evaluate the integral using the indicated trigonometric substitution. 7. Evaluate the integral to six decimal places. 8. Find the volume of the resulting solid if the region under the curve from to is rotated about the x-axis. Round your answer to four decimal places.Stewart – Calculus ET 8e Chapter 7 Form B © 2016 Cengage Learning. All Rights Reserved. May not be scanned, copied or duplicated, or posted to a publicly accessible website, in whole or in part. 9. Make a substitution to express the integrand as a rational function and then evaluate the integral. Round the answer to four decimal places. 10. Evaluate the integral. 11. Evaluate the integral. 12. Evaluate the integral. 13. Evaluate the integral. 14. Estimate the area of the shaded region by using the Trapezoidal Rule with . Round the answer to the nearest tenth.Stewart – Calculus ET 8e Chapter 7 Form B © 2016 Cengage Learning. All Rights Reserved. May not be scanned, copied or duplicated, or posted to a publicly accessible website, in whole or in part. 15. Evaluate the integral or show that it is divergent. 16. Evaluate the integral using an appropriate trigonometric substitution. 17. Find the integral using an appropriate trigonometric substitution. 18. Evaluate the integral. 19. Find the integral. 20. Find a bound on the error in approximating the integral using (a) the Trapezoidal Rule and (b) Simpson’s Rule with subintervals.Stewart – Calculus ET 8e Chapter 7 Form B © 2016 Cengage Learning. All Rights Reserved. May not be scanned, copied or duplicated, or posted to a publicly accessible website, in whole or in part. Answer Key 1. 2. 3. 4 15 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 8.5 15. 16. 17. 18. 19. 20. a. 3.84, b. 0.98Stewart - Calculus ET 8e Chapter 7 Form C © 2016 Cengage Learning. All Rights Reserved. May not be scanned, copied or duplicated, or posted to a publicly accessible website, in whole or in part. Select the correct answer for each question. ____ 1. Evaluate the integral. a. b. c. d. e. ____ 2. Evaluate the integral using integration by parts with the indicated choices of u and dv. a. b. c. d. e. ____ 3. Evaluate the integral. a. b. c. d.Stewart - Calculus ET 8e Chapter 7 Form C © 2016 Cengage Learning. All Rights Reserved. May not be scanned, copied or duplicated, or posted to a publicly accessible website, in whole or in part. ____ 4. Find the integral. a. b. c. d. ____ 5. Evaluate the integral. a. b. c. d. e. None of theseStewart - Calculus ET 8e Chapter 7 Form C © 2016 Cengage Learning. All Rights Reserved. May not be scanned, copied or duplicated, or posted to a publicly accessible website, in whole or in part. ____ 6. Find the average value of the function in the interval . a. b. c. d. e. ____ 7. A particle moves on a straight line with velocity function . Find its position function . a. b. c. d. e.Stewart - Calculus ET 8e Chapter 7 Form C © 2016 Cengage Learning. All Rights Reserved. May not be scanned, copied or duplicated, or posted to a publicly accessible website, in whole or in part. ____ 8. Use long division to evaluate the integral. a. b. c. d. e. ____ 9. Find the integral. a. b. c. d.Stewart - Calculus ET 8e Chapter 7 Form C © 2016 Cengage Learning. All Rights Reserved. May not be scanned, copied or duplicated, or posted to a publicly accessible website, in whole or in part. ____ 10. Find the integral. a. b. c. d. ____ 11. Find the integral. a. b. c. d.Stewart - Calculus ET 8e Chapter 7 Form C © 2016 Cengage Learning. All Rights Reserved. May not be scanned, copied or duplicated, or posted to a publicly accessible website, in whole or in part. ____ 12. Use a table of integrals to evaluate the integral. a. b. c. d. ____ 13. Use long division to evaluate the integral. The choices are rounded to 3 decimal places. a. b. c. d. e.Stewart - Calculus ET 8e Chapter 7 Form C © 2016 Cengage Learning. All Rights Reserved. May not be scanned, copied or duplicated, or posted to a publicly accessible website, in whole or in part. ____ 14. Evaluate the integral. a. b. c. d. e. ____ 15. Use a table of integrals to evaluate the integral. a. b. c. d.Stewart - Calculus ET 8e Chapter 7 Form C © 2016 Cengage Learning. All Rights Reserved. May not be scanned, copied or duplicated, or posted to a publicly accessible website, in whole or in part. ____ 16. Use a table of integrals to evaluate the integral. a. b. c. d. ____ 17. Evaluate the integral or show that it is divergent. a. b. c. d. 5 4 e.Stewart - Calculus ET 8e Chapter 7 Form C © 2016 Cengage Learning. All Rights Reserved. May not be scanned, copied or duplicated, or posted to a publicly accessible website, in whole or in part. ____ 18. Determine whether the improper integral converges or diverges, and if it converges, find its value. a. 15 b.  15 2 c. Diverges d. 15 2 ____ 19. Let a and b be real numbers. What integral must appear in place of the question mark ”?” to make the following statement true? a. b. c. d. e.Stewart - Calculus ET 8e Chapter 7 Form C © 2016 Cengage Learning. All Rights Reserved. May not be scanned, copied or duplicated, or posted to a publicly accessible website, in whole or in part. ____ 20. Evaluate the integral. a. b. c. d. e.Stewart - Calculus ET 8e Chapter 7 Form C © 2016 Cengage Learning. All Rights Reserved. May not be scanned, copied or duplicated, or posted to a publicly accessible website, in whole or in part. Answer Key 1. C 2. C 3. A 4. A 5. A 6. B 7. D 8. A 9. A 10. C 11. A 12. A 13. C 14. B 15. B 16. B 17. D 18. B 19. C 20. EStewart – Calculus ET 8e Chapter 7 Form D © 2016 Cengage Learning. All Rights Reserved. May not be scanned, copied or duplicated, or posted to a publicly accessible website, in whole or in part. Select the correct answer for each question. ____ 1. Find the integral. a. b. c. d. ____ 2. Evaluate the integral. a. b. 6.5700 c. 0.7166 d. 11.8665 e. ____ 3. Evaluate the integral using integration by parts with the indicated choices of u and dv. a. b. c. d. e.Stewart – Calculus ET 8e Chapter 7 Form D © 2016 Cengage Learning. All Rights Reserved. May not be scanned, copied or duplicated, or posted to a publicly accessible website, in whole or in part. ____ 4. Evaluate the integral. a. b. c. d. ____ 5. Find the integral. a. b. c. d.Stewart – Calculus ET 8e Chapter 7 Form D © 2016 Cengage Learning. All Rights Reserved. May not be scanned, copied or duplicated, or posted to a publicly accessible website, in whole or in part. ____ 6. Evaluate the integral. a. b. c. d. e. None of these ____ 7. Evaluate the integral using the indicated trigonometric substitution. a. b. c. d. e.Stewart – Calculus ET 8e Chapter 7 Form D © 2016 Cengage Learning. All Rights Reserved. May not be scanned, copied or duplicated, or posted to a publicly accessible website, in whole or in part. ____ 8. Evaluate the integral using an appropriate trigonometric substitution. a. b. c. d. ____ 9. Evaluate the integral. a. b. c. d. e.Stewart – Calculus ET 8e Chapter 7 Form D © 2016 Cengage Learning. All Rights Reserved. May not be scanned, copied or duplicated, or posted to a publicly accessible website, in whole or in part. ____ 10. Find the integral. a. b. c. d. ____ 11. Use a table of integrals to evaluate the integral. a. b. c. d.Stewart – Calculus ET 8e Chapter 7 Form D © 2016 Cengage Learning. All Rights Reserved. May not be scanned, copied or duplicated, or posted to a publicly accessible website, in whole or in part. ____ 12. Use long division to evaluate the integral. The choices are rounded to 3 decimal places. a. b. c. d. e. ____ 13. Evaluate the integral. a. b. c. d. e.Stewart – Calculus ET 8e Chapter 7 Form D © 2016 Cengage Learning. All Rights Reserved. May not be scanned, copied or duplicated, or posted to a publicly accessible website, in whole or in part. ____ 14. Evaluate the integral. a. b. c. d. e. ____ 15. Use a table of integrals to evaluate the integral. a. b. c. d.Stewart – Calculus ET 8e Chapter 7 Form D © 2016 Cengage Learning. All Rights Reserved. May not be scanned, copied or duplicated, or posted to a publicly accessible website, in whole or in part. ____ 16. Use the Trapezoidal Rule to approximate the integral with answers rounded to four decimal places. a. 0.2029 b. 0.1088 c. 0.1163 d. 0.2326 ____ 17. Use Simpson’s Rule to approximate the integral with answers rounded to four decimal places. a. 2.0076 b. 2.9504 c. 2.6098 d. 2.2955 ____ 18. Find the area bounded by the curves and between and . a. b. c. d. e.Stewart – Calculus ET 8e Chapter 7 Form D © 2016 Cengage Learning. All Rights Reserved. May not be scanned, copied or duplicated, or posted to a publicly accessible website, in whole or in part. ____ 19. The region is represented below. Find the area of this region to two decimal places. –10 –8 –6 –4 –2 2 4 6 8 10 x 8 6 4 2 10 –2 –4 –6 –8 –10 y a. 20.28 b. c. d. e. ____ 20. Evaluate the integral. a. b. c. d. e.Stewart – Calculus ET 8e Chapter 7 Form D © 2016 Cengage Learning. All Rights Reserved. May not be scanned, copied or duplicated, or posted to a publicly accessible website, in whole or in part. Answer Key 1. D 2. A 3. C 4. A 5. A 6. A 7. D 8. D 9. E 10. C 11. A 12. C 13. D 14. C 15. B 16. A 17. D 18. E 19. A 20. EStewart – Calculus ET 8e Chapter 7 Form E © 2016 Cengage Learning. All Rights Reserved. May not be scanned, copied or duplicated, or posted to a publicly accessible website, in whole or in part. ____ 1. Evaluate the integral. Select the correct answer. a. b. c. d. e. 2. Evaluate the indefinite integral. 3. Find the integral. 4. Find the integral. ____ 5. Evaluate the integral. Select the correct answer. a. b. 6.5700 c. 0.7166 d. 11.8665 e. 6. Evaluate the integral using integration by parts with the indicated choices of u and dv. 7. Evaluate the integral.Stewart – Calculus ET 8e Chapter 7 Form E © 2016 Cengage Learning. All Rights Reserved. May not be scanned, copied or duplicated, or posted to a publicly accessible website, in whole or in part. 8. Find the integral. 9. Find the average value of the function in the interval . ____ 10. Find the integral using an appropriate trigonometric substitution. Select the correct answer. a. b. c. d. 11. Find the integral. 12. Find the integral.Stewart – Calculus ET 8e Chapter 7 Form E © 2016 Cengage Learning. All Rights Reserved. May not be scanned, copied or duplicated, or posted to a publicly accessible website, in whole or in part. ____ 13. Use a table of integrals to evaluate the integral. Select the correct answer. a. b. c. d. 14. Evaluate the integral. 15. Evaluate the integral.Stewart – Calculus ET 8e Chapter 7 Form E © 2016 Cengage Learning. All Rights Reserved. May not be scanned, copied or duplicated, or posted to a publicly accessible website, in whole or in part. ____ 16. The region under the curve , is rotated about the x-axis. Find the volume of the resulting solid. Select the correct answer. a. b. 27 8 c. d. e. 17. Use Simpson’s Rule to approximate the integral with answers rounded to four decimal places. 18. Determine whether the improper integral converges or diverges, and if it converges, find its value. 19. A manufacturer of light bulbs wants to produce bulbs that last about hours but, of course, some bulbs burn out faster than others. Let be the fraction of the company's bulbs that burn out before t hours. lies between 0 and 1. Let . What is the value of ? 20. Evaluate the integral.Stewart – Calculus ET 8e Chapter 7 Form E © 2016 Cengage Learning. All Rights Reserved. May not be scanned, copied or duplicated, or posted to a publicly accessible website, in whole or in part. Answer Key 1. C 2. 3. 4. 5. A 6. 7. 8. 9. 10. C 11. 12. 13. B 14. 15. 16. B 17. 2.2955 18. 19. 20.Stewart - Calculus ET 8e Chapter 7 Form F © 2016 Cengage Learning. All Rights Reserved. May not be scanned, copied or duplicated, or posted to a publicly accessible website, in whole or in part. ____ 1. Evaluate the integral. Select the correct answer. a. b. c. d. e. 2. Evaluate the integral. 3. Evaluate the integral. 4. Evaluate the integral. ____ 5. Find the integral. Select the correct answer. a. b. c. d.Stewart - Calculus ET 8e Chapter 7 Form F © 2016 Cengage Learning. All Rights Reserved. May not be scanned, copied or duplicated, or posted to a publicly accessible website, in whole or in part. 6. Evaluate the integral. 7. Evaluate the integral. 8. Find the average value of the function in the interval . ____ 9. Find the integral using an appropriate trigonometric substitution. Select the correct answer. a. b. c. d. 10. Find the integral using an appropriate trigonometric substitution. 11. Find the integral.Stewart - Calculus ET 8e Chapter 7 Form F © 2016 Cengage Learning. All Rights Reserved. May not be scanned, copied or duplicated, or posted to a publicly accessible website, in whole or in part. ____ 12. Find the integral. Select the correct answer. a. b. c. d. 13. Use the Table of Integrals to evaluate the integral. 14. Use a table of integrals to evaluate the integral. 15. Use the Table of Integrals to evaluate the integral.Stewart - Calculus ET 8e Chapter 7 Form F © 2016 Cengage Learning. All Rights Reserved. May not be scanned, copied or duplicated, or posted to a publicly accessible website, in whole or in part. ____ 16. The region under the curve , is rotated about the x-axis. Find the volume of the resulting solid. Select the correct answer. a. b. 27 8 c. d. e. 17. Use the Trapezoidal Rule to approximate the integral with answers rounded to four decimal places. 18. Use the Midpoint Rule to approximate the given integral with the specified value of n. Compare your result to the actual value. Find the error in the approximation. 19. Evaluate the integral or show that it is divergent. 20. Determine whether the improper integral converges or diverges, and if it converges, find its value.Stewart - Calculus ET 8e Chapter 7 Form F © 2016 Cengage Learning. All Rights Reserved. May not be scanned, copied or duplicated, or posted to a publicly accessible website, in whole or in part. Answer Key 1. C 2. 3. 4. 5. C 6. 7. 8. 9. B 10. 11. 12. A 13. 14. 15. 16. B 17. 0.2029 18. 0.00008 19. 5 4 20.  15 2Stewart – Calculus ET 8e Chapter 7 Form G © 2016 Cengage Learning. All Rights Reserved. May not be scanned, copied or duplicated, or posted to a publicly accessible website, in whole or in part. 1. Evaluate the indefinite integral. 2. Evaluate the integral. ____ 3. Find the integral. Select the correct answer. a. b. c. d. 4. Find the integral. 5. Evaluate the integral.Stewart – Calculus ET 8e Chapter 7 Form G © 2016 Cengage Learning. All Rights Reserved. May not be scanned, copied or duplicated, or posted to a publicly accessible website, in whole or in part. ____ 6. Find the integral. Select the correct answer. a. b. c. d. 7. Evaluate the integral. 8. Find the integral using an appropriate trigonometric substitution. 9. Use long division to evaluate the integral. 10. Find the integral. 11. Find the integral.Stewart – Calculus ET 8e Chapter 7 Form G © 2016 Cengage Learning. All Rights Reserved. May not be scanned, copied or duplicated, or posted to a publicly accessible website, in whole or in part. 12. Use long division to evaluate the integral. The choices are rounded to 3 decimal places. 13. Use the Table of Integrals to evaluate the integral. 14. Use a table of integrals to evaluate the integral. 15. The region under the curve , is rotated about the x-axis. Find the volume of the resulting solid. ____ 16. Evaluate the integral or show that it is divergent. Select the correct answer. a. b. c. d. 5 4 e.Stewart – Calculus ET 8e Chapter 7 Form G © 2016 Cengage Learning. All Rights Reserved. May not be scanned, copied or duplicated, or posted to a publicly accessible website, in whole or in part. 17. Find the area bounded by the curves and between and . 18. Determine whether the improper integral converges or diverges, and if it converges, find its value. 19. A manufacturer of light bulbs wants to produce bulbs that last about hours but, of course, some bulbs burn out faster than others. Let be the fraction of the company's bulbs that burn out before t hours. lies between 0 and 1. Let . What is the value of ? ____ 20. The region is represented below. Find the area of this region to two decimal places. Select the correct answer. –10 –8 –6 –4 –2 2 4 6 8 10 x 8 6 4 2 10 –2 –4 –6 –8 –10 y a. b. c. d. e. 17.93Stewart – Calculus ET 8e Chapter 7 Form G © 2016 Cengage Learning. All Rights Reserved. May not be scanned, copied or duplicated, or posted to a publicly accessible website, in whole or in part. Answer Key 1. 2. 25 2 3. D 4. 5. 6. A 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 27 2 16. D 17. 18.  15 2 19. 20. EStewart - Calculus ET 8e Chapter 7 Form H © 2016 Cengage Learning. All Rights Reserved. May not be scanned, copied or duplicated, or posted to a publicly accessible website, in whole or in part. 1. Evaluate the integral. 2. Evaluate the indefinite integral. 3. Find the integral. ____ 4. Find the integral. Select the correct answer. a. b. c. d. 5. Find the average value of the function in the interval . 6. Find the integral using an appropriate trigonometric substitution.Stewart - Calculus ET 8e Chapter 7 Form H © 2016 Cengage Learning. All Rights Reserved. May not be scanned, copied or duplicated, or posted to a publicly accessible website, in whole or in part. 7. Evaluate the integral using the indicated trigonometric substitution. 8. Find the integral using an appropriate trigonometric substitution. 9. Find the integral using an appropriate trigonometric substitution. ____ 10. Find the integral. Select the correct answer. a. b. c. d. 11. Find the integral.Stewart - Calculus ET 8e Chapter 7 Form H © 2016 Cengage Learning. All Rights Reserved. May not be scanned, copied or duplicated, or posted to a publicly accessible website, in whole or in part. 12. Find the integral. 13. Find the integral. ____ 14. Use a table of integrals to evaluate the integral. Select the correct answer. a. b. c. d. 15. Use the Table of Integrals to evaluate the integral. 16. The region under the curve , is rotated about the x-axis. Find the volume of the resulting solid. 17. Evaluate the integral or show that it is divergent.Stewart - Calculus ET 8e Chapter 7 Form H © 2016 Cengage Learning. All Rights Reserved. May not be scanned, copied or duplicated, or posted to a publicly accessible website, in whole or in part. ____ 18. Determine whether the improper integral converges or diverges, and if it converges, find its value. Select the correct answer. a. Diverges b. c. d. 0 19. The region is represented below. Find the area of this region to two decimal places. –10 –8 –6 –4 –2 2 4 6 8 10 x 8 6 4 2 10 –2 –4 –6 –8 –10 y 20. Evaluate the integral.Stewart - Calculus ET 8e Chapter 7 Form H © 2016 Cengage Learning. All Rights Reserved. May not be scanned, copied or duplicated, or posted to a publicly accessible website, in whole or in part. Answer Key 1. 2. 3. 4. B 5. 6. 7. 8. 9. 10. A 11. 12. 13. 14. D 15. 16. 27 8 17. 5 4 18. C 19. 20.28 20.

Preview 4 out of 49  pages

browsegradesdotcom

Also available in bundle (1)

Calculus- Early Transcendentals, 8th Edition Stewart TB. Chapter 1 to Chapter 17

$ 180.84   $ 41.49 16 items
  • 1. Exam (elaborations) - Stewart - calculus et 8e chapter 17. all answers
  • 2. Exam (elaborations) - Stewart - calculus et 8e chapter 15. all answers
  • 3. Exam (elaborations) - Stewart – calculus et 8e chapter 14. all answers
  • 4. Exam (elaborations) - Stewart - calculus et 8e chapter 13. all answers
  • 5. Exam (elaborations) - Stewart - calculus et 8e chapter 12. all answers
  • Show more

1  review

By: lippben • 9 months ago

By: browsegradesdotcom • 9 months ago

Thank you for the review. Always welcome for more.

The benefits of buying summaries with Stuvia:

Guaranteed quality through customer reviews

Guaranteed quality through customer reviews

Stuvia customers have reviewed more than 450,000 summaries. This how you know that you are buying the best documents.

Quick and easy check-out

Quick and easy check-out

You can quickly pay through credit card or Stuvia-credit for the summaries. There is no membership needed.

Focus on what matters

Focus on what matters

Your fellow students write the study notes themselves, which is why the documents are always reliable and up-to-date. This ensures you quickly get to the core!

$ 10.49  1x  sold
  • (1)
  Add to cart