Alle samenvattingen uit leerjaar 2 - $28.29   Add to cart

Bundle

Alle samenvattingen uit leerjaar 2

Hierin zitten alle samenvattingen die ik heb geupload voor leerjaar 2 op het prinsentuin college voor paraveterinairen. De vakken anatomie, pathologie, verloskunde en klinisch onderzoek zitten hier in.

14 items

Samenvatting anatomie afweer

(0)
$3.87

Dit is een samenvatting van de anatomie van de afweer. Dit vak wordt gegeven aan paraveterinairen in het 2e jaar op het prinsentuincollege.

View example

Samenvatting anatomie hormonen

(0)
$3.87

Dit is een samenvatting van de anatomie van de hormonen. Dit vak wordt gegeven aan paraveterinairen in het 2e jaar op het prinsentuincollege.

View example

Samenvatting anatomie zenuwstelsel

(0)
$3.87

Dit is een samenvatting van de anatomie van het zenuwstelsel. Dit vak wordt gegeven aan paraveterinairen in het 2e jaar op het prinsentuincollege.

View example

Samenvatting anatomie zintuigen

(0)
$3.87

Dit is een samenvatting van de anatomie van de zintuigen. Dit vak wordt gegeven aan paraveterinairen in het 2e jaar op het prinsentuincollege.

View example

Samenvatting anatomie ademhaling

(0)
$3.87

Dit is een samenvatting voor de anatomie van het ademhalingsstelsel. Dit vak wordt gegeven aan 2e jaars paraveterinairen op het prinsentuin college.

View example

Samenvatting anatomie bloedsomloop

(0)
$3.87

Dit is een samenvatting voor de Anatomie van de bloedsomloop. Dit vak wordt gegeven in leerjaar 2 van het prinsentuin college aan paraveterinairen. De onderwerpen die aan bod komen zijn: De bloedsomloop, het bloed en het circulatieapparaat.

View example

Samenvatting Anatomie deel 1

(0)
$3.87

Dit is een samenvatting van Anatomie, dit vak word gegeven aan paraveterinairen in het 2e leerjaar op het prinsentuin college. Deze onderwerpen komen aan bod: De huid, het spijsverteringsstelsel en het bewegingsapparaat.

View example

Samenvatting Anatomie deel 2

(0)
$3.87

Dit is een samenvatting van Anatomie, dit vak word gegeven aan paraveterinairen in het 2e leerjaar op het prinsentuin college. Deze onderwerpen komen aan bod: Topografie, Skelet en Spieren, Afwijkingen van bewegingsapparaat en EHBO algemeen.

View example

Samenvatting pathologie spijsvertering

(0)
$3.87

Dit is een samenvatting voor de pathologie van de spijsverteringsstelsel. Dit vak word gegeven in het 2e leerjaar op het prinsentuincollege aan paraveterinairen.

View example

Samenvatting pathologie van de huid

(0)
$3.87

Dit is een samenvatting voor de pathologie van de huid. Dit vak word gegeven in het 2e leerjaar van het prinsentuincollege voor paraveterinairen.

View example

Samenvatting pathologie bewegingsapparaat

(1)
$3.87

1x sold

Dit is een samenvatting voor de pathologie van het beweginsapparaat. Dit vak wordt in het 2e jaar van het prinsentuincollege voor paraveterinairen gegeven.

View example

Samenvatting Verloskunde deel 2

(0)
$3.87

Dit is een samenvatting voor Verloskunde (deel2). Dit vak wordt gegeven in het 2e leerjaar op het prinsentuincollege voor paraveterinairen. In deze samenvatting komen een aantal onderwerpen aan bod: Geslachtsapparaat vrouwelijk anatomie en pathologie, Hormonen, Dracht, Dekking, Geboorte afwijking...

View example

Samenvatting verloskunde deel 1

(0)
$3.87

Dit is een samenvatting van Verloskunde (deel1) dat gegeven wordt in het 2e jaar op het prinsentuincollege. In deze samenvatting komen deze onderwerpen aan bod: Het geslachtsapparaat, Dekking, Dracht, Geboorte afwijkingen, Na geboorte, Geslachtsapparaat mannelijk dier anatomie en pathologie

View example

Samenvatting klinisch onderzoek

(0)
$3.87

Dit is een samenvatting voor het vak klinisch onderzoek op het prinsentuincollege. Dit vak word gegeven in het 2e leerjaar van paraveterinair.

View example
meikeheuvel

The best study guides

Avoid resits and achieve higher grades with the best study guides, textbook notes, and class notes written by your fellow students.

Avoid resits

With the study guides and notes written by fellow students, you are guaranteed to be properly prepared for your exams. Over 350,000 specific notes are at your disposal. Your fellow students know exactly where the pitfalls lie and what the key elements will be to your success in that module. With their assistance, you can become well prepared and can avoid having to retake exams.

Get better grades

Thanks to the study guides written by fellow students specifically for your courses, you will never miss a trick when it comes to your exams. No generic book summaries, but the specific content you need to ace your exams.

Earn while you study

Have you written lots of study guides or notes? Earn hundreds of dollars each month by selling your written material to your fellow students. Last year students earned over $500,000 from selling their work to other students.

$54.22   $ 28.29
  • (0)
  Add