100% satisfaction guarantee Immediately available after payment Both online and in PDF No strings attached
logo-home
Bachelor Psychology & Health, Tilburg University $33.83   Add to cart

Package deal

Bachelor Psychology & Health, Tilburg University

Deze grote bundel bevat alle samenvattingen en uitwerkingen die ik gedurende de drie jaar van de bachelor Psychology & Health (Psychologie & Gezondheid) gemaakt heb. Mocht je op zoek zijn naar de samenvattingen van een bepaald jaar of alleen een bepaald blok uit de bachelor, dan kan je die terugvin...

[Show more]
31 items

Samenvatting Persoonlijkheidspsychologie: 'Personality Psychology: Domains of Knowledge about Human Nature' (plus hoorcolleges)

(0)
$3.32

5x sold

Samenvatting van het boek (Personality Psychology: Domains of Knowledge about Human Nature) en de hoorcolleges van de cursus Persoonlijkheidspsychologie.

View example

Samenvatting MTO-A: 'Psychological Research: The Ideas Behind the Methods' (plus hoorcolleges)

(0)
$3.32

6x sold

Samenvatting van het boek (Psychological Research: The Ideas Behind the Methods) en de hoorcolleges van MTO-A.

View example

Summary Hersenen & Gedrag: Begrippenlijst van het hele boek

(0)
$3.32

2x sold

Een overzicht van alle dikgedrukte begrippen uit het boek van Hersenen & Gedrag (An Introduction to Brain and Behavior) in het Engels.

View example

Samenvatting Sociale Psychologie: Begrippen H13 en H14

(0)
$0.00

25x sold

Overzicht van de dikgedrukte begrippen uit de hoofdstukken 13 en 14 die op blackboard staan i.p.v. het boek.

View example

Summary Hersenen & Gedrag: Begrippenlijst in Engels en Nederlands

(0)
$3.32

5x sold

Een compleet overzicht van alle dikgedrukte begrippen uit het boek van Hersenen & Gedrag (An Introduction to Brain and Behavior), in het Engels en met de Nederlandse vertaling erachter.

View example

Summary Sociale Psychologie: 'Social Psychology: Goals in Interaction' (plus hoorcolleges)

(0)
$3.32

6x sold

Samenvatting van de hoorcolleges en het boek (Social Psychology: Goals in Interaction) voor de cursus Sociale Psychologie.

View example

H&G: Hoorcolleges (afbeeldingen en aantekeningen)

(1)
$3.32

2x sold

Dit document bevat de uitwerkingen van de hoorcolleges van Hersenen & Gedrag (2014/2015) inclusief afbeeldingen en aantekeningen.

View example

Samenvatting Inleiding van de Geschiedenis van de Psychologie: 'Pioneers of Psychology' (plus videocolleges)

(1)
$3.32

2x sold

Samenvatting van het boek (Pioneers of Psychology) en de videocolleges voor het vak 'Inleiding en Geschiedenis van de Psychologie'.

View example

Samenvatting Functieleer: 'Psychologie'

(3)
$3.32

9x sold

Een beknopte samenvatting van de hoofdstukken 3 t/m 10 uit het boek 'Psychologie' geschreven door Marc Brysbaert voor de cursus Functieleer.

View example

Summary Cultural Psychology: 'Cross-Cultural Psychology'

(0)
$3.82

20x sold

This is a summary of the book 'Cross-cultural Psychology' which is required for the course Cultural Psychology. This summary includes all the chapters required for the examination, and is written in English.

View example

Summary Ontwikkelingsleer: Experiencing The Lifespan

(1)
$3.82

11x sold

A summary of the book 'Experiencing the Lifespan' for the course Developmental Psychology, written by Janet Belsky. This summary includes all the chapters required for the examination, and is written in English.

View example

Summary Psychopathology: 'Fundamentals of Abnormal Psychology'

(1)
$3.82

9x sold

This is a summary of the book 'Fundamentals of Abnormal Psychology' for the course Psychopathology (for first-year psychology students) and is written in English. The summary includes all the required chapters for the exam.

View example

Psychopathologie: Voorbeeldvragen uit het werkcollege

(1)
$0.00

3x sold

Voorbeeldvragen die zijn gegeven in de werkcolleges van de cursus Psychopathologie, met de antwoorden op de laatste pagina erbij.

View example

Samenvatting Beroepsethiek: 'Ethische Codes Voor Psychologen (3de editie)'

(4)
$3.32

15x sold

Uitgebreide samenvatting van de hoofdstukken 3 tot en met 10 van de derde editie 'Ethische codes voor Psychologen', geschreven door Karel Soudijn. De hoofdstukken 1 en 2 ontbreken omdat ik daarvoor zelf een samenvatting van iemand geleend hebt.

View example

Economische Psychologie: Samenvatting artikelen

(4)
$3.32

17x sold

Een uitgebreide samenvatting van de artikelen van Economische Psychologie (2015/2016). Omdat de tentamenvragen in het Nederlands zijn, is de samenvatting ook geheel in het Nederlands geschreven. Artikel 1. De Irrationaliteit van de Beslisser (Van Dijk & Zeelenberg, 2009) Artikel 2. Psychologie van...

View example

A&O Psychologie: Aantekeningen en Uitwerkingen Hoorcolleges

(0)
$0.00

Aantekeningen en uitwerkingen van de hoorcolleges van Arbeids- en Organisatiepsychologie (2015/2016).

View example

Samenvatting Ontwikkelingsstoornissen: 'Developmental Psychopathology' (6de editie met DSM-5 Update)

(15)
$3.82

58x sold

Samenvatting van de zesde editie van het boek Developmental Psychopathology voor de cursus Ontwikkelingsstoornissen. Naast de DSM-5 update bestaat deze samenvatting ook uit de hoofdstukken die we moeten kennen voor het tentamen, namelijk de hoofdstukken 1 t/m 12 en 14.

View example

Inleiding Klinische Neuropsychologie: Begrippenlijst (Deeltentamen 1)

(2)
$3.32

Dit is een overzicht van de behandelde begrippen in de hoorcolleges van de cursus Inleiding Klinische Neuropsychologie. Deze lijst is samengesteld aan de hand van de hoorcollegeslides (t/m H13).

View example

Inleiding Klinische Neuropsychologie: Begrippenlijst (Deeltentamen 2)

(3)
$3.32

Dit is een overzicht van de behandelde begrippen in de hoorcolleges van de cursus Inleiding Klinische Neuropsychologie. Deze lijst is samengesteld aan de hand van de hoorcollegeslides (H14 t/m H21).

View example

Inleiding Klinische Neuropsychologie: Begrippenlijst (Deeltentamen 3)

(4)
$3.32

1x sold

Dit is een overzicht van de behandelde begrippen in de hoorcolleges van de cursus Inleiding Klinische Neuropsychologie. Deze lijst is samengesteld aan de hand van de hoorcollegeslides (H22 t/m H27).

View example

Inleiding Klinische Neuropsychologie: Antwoorden op de oefenvragen

(13)
$3.82

52x sold

Dit document bevat de uitwerkingen van alle oefenvragen uit de cursus Inleiding Klinische Neuropsychologie waarop het tentamen gebaseerd zal zijn.

View example

Samenvatting KGG: 'Handboek Psychologische Interventies Bij Chronisch-Somatische Aandoeningen'

(5)
$3.82

19x sold

Dit is een samenvatting van het boek 'Handboek psychologische interventies bij chronisch-somatische aandoeningen' voor het vak Klinische Gezondheidspsychologie in de Geneeskunde. Het bevat alle hoofdstukken die we moeten kennen voor het tentamen.

View example

Samenvatting Psychodiagnostiek: 'Deskundig Hulpverlenen: Een model, methoden, en vaardigheden'

(5)
$3.32

22x sold

Dit is een samenvatting van het boek 'Deskundig Hulpverlenen: een model, methoden en vaardigheden' van Gerard Egan uit 2012. Het bevat de hoofdstukken die we moeten kennen voor het tentamen, namelijk de hoofdstukken 4, 5, 6 en 7.

View example

Samenvatting Psychodiagnostiek: 'De Diagnostische Cyclus: Een praktijkleer'

(5)
$3.82

17x sold

Dit is een samenvatting van het hele boek 'De Diagnostische Cyclus: een praktijkleer' van De Bruyn, Ruijssenaars, Pameijer en Van Aarle voor het vak Psychodiagnostiek.

View example

Neuropsychological Assessment: Uitwerkingen Hoorcolleges

(1)
$3.32

3x sold

De uitwerkingen van de hoorcolleges van Neuropsychological Assessment (2016/2017) aangevuld met eigen aantekeningen tijdens de colleges.

View example

Summary Neuropsychological Assessment: Overzicht Vragenlijsten, Testen en Begrippen

(3)
$3.32

16x sold

Dit document bevat een overzicht van alle vragenlijsten en testen die behandeld/genoemd zijn in de hoorcollege slides van het vak Neuropsychological Assessment (2016/2017). Ook zit er een Engels overzicht in van alle begrippen en termen uit de slides, met een uitleg erbij.

View example

Sociologie voor Psychologen: Samenvatting Artikel 'For Public Sociology'

(6)
$3.32

28x sold

Dit is een samenvatting van het artikel "For Public Sociology" van Michael Burawoy (2005). Dit artikel is tentamenstof voor het vak Sociologie voor Psychologen (2016/2017).

View example

Sociologie voor Psychologen: Hoorcolleges

(17)
$3.82

24x sold

Dit document bevat uitwerkingen van de hoorcolleges van het vak Sociologie voor Psychologen (2016/2017). Alle informatie uit de slides staat hier in, aangevuld met veel extra informatie en aantekeningen uit de hoorcolleges.

View example

Samenvatting Filosofie voor Psychologen: Overzicht Midterm

(6)
$3.32

8x sold

Dit is een overzicht van de begrippen en personen uit de hoorcolleges van Filosofie voor Psychologen. Op het einde worden er ook nog de conclusies uit elk hoorcollege besproken. Het document bevat de hoorcolleges die tot nu toe besproken zijn voor de midterm, namelijk HC 1 t/m 6.

View example

Samenvatting Filosofie voor Psychologen: Overzicht Endterm

(7)
$3.32

14x sold

Dit is een overzicht van de begrippen en personen uit de HC 7 t/m 17 van de cursus Filosofie voor Psychologen. Aan het einde van het document staat ook nog een uitgebreid overzicht van de vragen en conclusies uit elk hoorcollege.

View example

Summary Development of Self-Regulation and Deregulation: Theoretical Models and Framework

(0)
$3.32

2x sold

Dit is een (beknopt) overzicht van alle theoretische modellen en framewerken en een aantal hypothesen die besproken zijn in de colleges van het keuzevak Development of Self-Regulation and Deregulation (2016/2017). Het is geen compleet overzicht van alle stof voor het tentamen, alleen de belangrijkst...

View example
Show all
avatar-seller

The benefits of buying summaries with Stuvia:

Guaranteed quality through customer reviews

Guaranteed quality through customer reviews

Stuvia customers have reviewed more than 700,000 summaries. This how you know that you are buying the best documents.

Quick and easy check-out

Quick and easy check-out

You can quickly pay through credit card or Stuvia-credit for the summaries. There is no membership needed.

Focus on what matters

Focus on what matters

Your fellow students write the study notes themselves, which is why the documents are always reliable and up-to-date. This ensures you quickly get to the core!

Frequently asked questions

What do I get when I buy this document?

You get a PDF, available immediately after your purchase. The purchased document is accessible anytime, anywhere and indefinitely through your profile.

Satisfaction guarantee: how does it work?

Our satisfaction guarantee ensures that you always find a study document that suits you well. You fill out a form, and our customer service team takes care of the rest.

Who am I buying these notes from?

Stuvia is a marketplace, so you are not buying this document from us, but from seller AnoukVroegindeweij1. Stuvia facilitates payment to the seller.

Will I be stuck with a subscription?

No, you only buy these notes for $33.83. You're not tied to anything after your purchase.

Can Stuvia be trusted?

4.6 stars on Google & Trustpilot (+1000 reviews)

89358 documents were sold in the last 30 days

Founded in 2010, the go-to place to buy study notes for 14 years now

Start selling
$97.04 $33.83
  • (0)
  Add to cart